Tiimi – LePo Isännöinti

Me olemme LePo Isännöinti tiimi. Yrityksenä olemme toimineet isännöintialalla vuodesta 2011. Asiakkainamme on lähes 200 tyytyväistä asunto- ja kiinteistöosakeyhtiötä Seinäjoella, Kurikassa ja Jalasjärvellä. Lisäksi meillä on kymmeniä tyytyväistä kirjanpitoasiakkaita.

Seinäjoki
Kurikka
Jalasjärvi

Seinäjoki

Kari Polari - LePo Isännöinti

Kari Polari
Isännöitsijä IAT, osakas

Karilla on pitkä kokemus erilaisista myynnin-, markkinoinnin- sekä tuotepäällikkö tehtävistä IT-alalta. Hän on koulutukseltaan insinööri ja vuonna 2017 opiskeltuna myös isännöinnin ammattitutkinto. Kari vastaa isännöinnin lisäksi uusasiakashankinnasta, markkinoinnista ja palvelukonseptista.

Mikael Klockars - LePo Isännöinti

Mikael Klockars
Isännöitsijä IAT, osakas

Aloitti isännöitsijänä vuonna 2011. Hän on toiminut myös rakennuttajana, yrityskonsulttina ja IT-alalla. Mikaelin vastuualueena LePo Isännöinnissä on taloushallinto. Hänellä on erityisosaamista myös juridisista kysymyksistä. Koulutukseltaan hän on kauppatieteiden maisteri.

Minna Klockars - LePo Isännöinti

Minna Klockars
Isännöitsijä IAT

Minna on toiminut isännöitsijänä vuodesta 2015 ja IAT tutkinto on suoritettu 2017. Hän on koulutukseltaan merkonomi (2020) ja toiminut aikaisemmin terveydenhuollon parissa.

Janne Klockars - LePo Isännöinti

Janne Klockars
Isännöitsijä IAT

Janne on toiminut ennen rakennusalalla elementtiteollisuudessa työnjohtajana. Lisäksi kokemusta on 11 vuoden ajalta pelastuslaitoksen työtehtävistä. IAT tutkinto on opiskeltu 2022 vuoden lopulla.

Jarmo Hautala - LePo Isännöinti

Jarmo Hautala
Isännöitsijä IAT

Jarmo on valmistunut IAT-isännöitsijäksi syksyllä 2021. Hänellä on monipuolinen kokemus kaupan alalta myös esimiestehtävistä. Koulutukseltaan hän on merkonomi.

Ville Niemistö - LePo Isännöinti

Ville Niemistö
Isännöitsijä

Ville on toiminut isännöintitehtävissä vuodesta 2011 lähtien ja hänellä on myös monipuolinen kokemus kiinteistönvälityksestä.

Sari Peltola - LePo Isännöinti

Sari Peltola
Kirjanpitäjä KLT

Sarilla on pitkä kokemus erilaisista kiinteistöalan kirjanpitotehtävistä. Hänellä on opiskeltuna taloushallinnon merkonomitutkinto 2007, kiinteistöalan koulutus KPT1 2008, sekä Tili-instituuttisäätiön KLT-tutkinto 2022.

Kurikka

Kaarina Lehtomäki - LePo Isännöinti

Kaarina Lehtomäki
Isännöitsijä IAT, osakas

Kaarina aloitti isännöintityöt vuonna 2010 ja hän perusti oman isännöintiyrityksen vuonna 2011. Kaarina on suorittanut isännöinnin ammattitutkinnon vuonna 2012. Lisäksi hänellä on aiempaa kokemusta yrittäjyydesta sekä terveydenhuollosta. Kaarina vastaa isännöinnin lisäksi yrityksen hallinnosta.

Tanja Plosila - LePo Isännöinti

Tanja Plosila
Kirjanpitäjä

Tanjan tehtäviin kuuluu asiakasyhtiöiden kirjanpito ja tilinpäätökset. Lisäksi hän hoitelee Kurikan toimiston juoksevia asioita. Tanja on valmistunut merkonomiksi 1994 ja taloushallinnon ammattitutkinnon hän on suorittanut 2011. Tanja on työskennellyt erilaisissa kirjanpito tehtävissä useissa eri yrityksissä monen vuoden ajan.

Jalasjärvi

Harri Vainioniemi - LePo Isännöinti

Harri Vainioniemi
Isännöitsijä IAT

Harri on toiminut isännöitsijänä vuodesta 2017 lähtien. Hänellä on laaja kokemus kiinteistöalalta sekä vaativista esimiestehtävistä. Koulutukseltaan hän on merkonomi. Vastuuisännöitsijä, Jalasjärvi.