Tiimi – LePo Isännöinti

Me olemme LePo Isännöinti tiimi. Yrityksenä olemme toimineet isännöintialalla vuodesta 2011. Asiakkainamme on kymmeniä tyytyväisiä asunto-osakeyhtiöitä Seinäjoella ja Kurikassa.

Kari Polari - LePo Isännöinti

Kari Polari
Isännöitsijä IAT, osakas

Karilla on pitkä kokemus erilaisista myynnin-, markkinoinnin- sekä tuotepäällikkö tehtävistä IT-alalta. Hän on koulutukseltaan insinööri ja vuonna 2017 opiskeltuna myös isännöinnin ammattitutkinto. Kari vastaa isännöinnin lisäksi uusasiakashankinnasta, markkinoinnista ja palvelukonseptista.

Kaarina Lehtomäki - LePo Isännöinti

Kaarina Lehtomäki
Isännöitsijä IAT, osakas

Kaarina aloitti isännöintityöt vuonna 2010 ja hän perusti oman isännöintiyrityksen vuonna 2011. Kaarina on suorittanut isännöinnin ammattitutkinnon vuonna 2012. Lisäksi hänellä on aiempaa kokemusta yrittäjyydesta sekä terveydenhuollosta. Kaarina vastaa isännöinnin lisäksi yrityksen hallinnosta.

Tanja Plosila - LePo Isännöinti

Tanja Plosila
Toimistosihteeri

Tanjan tehtäviin kuuluu asiakasyhtiöiden kirjanpito ja tilinpäätökset. Lisäksi hän hoitelee Kurikan toimiston juoksevia asioita. Tanja on valmistunut merkonomiksi 1994 ja taloushallinnon ammattitutkinnon hän on suorittanut 2011. Tanja on työskennellyt erilaisissa kirjanpito tehtävissä useissa eri yrityksissä monen vuoden ajan.

Harri Vainioniemi - LePo Isännöinti

Harri Vainioniemi
Isännöitsijä IAT

Harri on toiminut isännöitsijänä vuodesta 2017 lähtien. Hänellä on laaja kokemus kiinteistöalalta sekä vaativista esimiestehtävistä. Koulutukseltaan hän on merkonomi. Vastuuisännöitsijä, Jalasjärvi.

Jarmo Hautala - LePo Isännöinti

Jarmo Hautala
Isännöitsijä IAT

Jarmo on valmistunut IAT-isännöitsijäksi syksyllä 2021. Hänellä on monipuolinen kokemus kaupan alalta myös esimiestehtävistä. Koulutukseltaan hän on merkonomi.

Mikael Klockars
Isännöitsijä IAT, osakas

Minna Klockars
Isännöitsijä IAT

Janne Klockars
Isännöitsijä