LePo Isännöinti Oy on ottanut syyskuun alussa käyttöönsä nykyaikaisen Hausvise-isännöintijärjestelmän, joka mahdollistaa mm. uudenlaisten taloyhtiön asukaspalveluiden käytön.Hausvisen henkilökohtaisten asukassivujen kautta asiakkaillamme on mahdollista hoitaa taloyhtiöön ja omaan asumiseensa liittyvät asiat vaivattomasti yhden sähköisen kanavan kautta.

 

Mitä Hausvise mahdollistaa taloyhtiöille ja asukkaille?

Hausvise toimii taloyhtiöiden asukkaiden ja osakkaiden henkilökohtaisena asiointikanavana. Hausvisessa kaikki taloyhtiöön ja omaan asumiseen liittyvä tieto on yhdessä paikassa ja aina käyttäjien saatavilla.Sähköisessä palvelussa voit mm.

  • viestiä isännöitsijälle
  • tarkistaa viimeisimmät taloyhtiötäsi koskevat tiedotteet ja ilmoitukset
  • tehdä muutostyöilmoituksia ja huoltopyyntöjä sekä seurata niiden etenemistä
  • tarkistaa huoneistoasi koskevat dokumentit ja tiedostot
  • seurata omia laskujasi ja suorituksiasi
  • hakea ajantasaista tietoa taloyhtiöön ja omaan asumiseen liittyvissä asioissa.

 

Lisäksi mikäli taloyhtiönne käyttää Hausvisen sähköistä saunan varauskalenteria, voit hoitaa saunavuoron varaamisen helposti Hausvisen asukassivun kautta. Sellaisissa taloyhtiöissä, joissa autopaikat ovat varattavissa taloyhtiöltä, on myös autopaikkavarausten tekeminen mahdollista hoitaa vaivattomasti suoraan Hausvisessa. Mikäli taloyhtiöstänne on huoneistokohtaiset kulutusmittarit, voit nyt myös seurata oman huoneistosi kulutuslukemia Hausvisen asukassivuilta.

Taloyhtiön hallitukselle on Hausvisessa oma näkymä, jossa hallituksen jäsenet voivat tarkastella hallitukselle kuuluvia asioita.

Lisätietoa: Esite, Asukkaan opas